Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«La vanguardia»: ΕΛΛΑΔΑ μία χώρα προς ΠΩΛΗΣΗ

Μας πήραν στο... ψιλό και οι Ισπανοί: Η ισπανική πολιτική εφημερίδα «La vanguardia» έγραψε πως ανάμεσα στα ακίνητα που η Ελλάδα ενδέχεται να πουλήσει για να γλιτώσει την χρεωκόπια είναι το ΟΑΚΑ. Στο δισέλιδο αφιέρωμα της με τίτλο: «Ελλάδα μια χώρα προς πώληση» μεταξύ άλλων αναφέρει: 


«Τι πωλείται; Ούτε ο Παρθενώνας, ούτε η Νάξος, αν και στην Αθήνα δεν αποκλείουν τίποτα», και συνεχίζει: «Σε τιμή ευκαιρίας πωλούνται μεταξύ άλλων τα Ολυμπιακά Ακίνητα ή αλλιώς όλες οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Ακόμα και το Ολυμπιακό Στάδιο με την περίφημη στέγη Καλατράβα είναι προς πώληση».

Στην λίστα, που δημοσιεύει η ισπανική εφημερίδα εμφανίζονται προς πώληση το "Αχίλλειον" στην Κέρκυρα, τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και εκτάσεις όπως το Πρασονήσι στη Ρόδο. Ο συντάκτης της υποστηρίζει πως «θα βγουν δεκάδες μαρίνες προς πώληση και αν ο επενδυτής ενδιαφέρεται για υπόγειες αναπτύξεις, ακόμα και το Σπήλαιο του Δυρού με τους διάσημους σταλακτίτες μπορεί να μπει στο πακέτο».

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα